loader image

El Centre

Història

Des de 1979, el Centre Villar participa activament en la formació de professionals proporcionant una metodologia d’aprenentatge fruit de l’experiència i l’evolució apassionant dels sectors al llarg d’aquestes dècades.

L’origen del Centre Villar es remunta a l’any 1979 al districte de l’Eixample. El 1988, es va traslladar definitivament al carrer Sant Salvador, 29, al districte de Gràcia.

La nostra oferta educativa inclou cicles formatius de grau mitjà i cicles formatius de grau superior de la família professional d’Imatge i So.

Aquesta diversitat en l’oferta educativa permet que l’alumnat pugui triar, segons les seves capacitats i interessos, els estudis que consideri més adequats per forjar el seu futur.

Compromís

Igualtat

Creiem que totes les persones han de tenir les mateixes oportunitats sense importar el gènere, la raça ni les condicions.

Experiència Pràctica

Creiem en la importància que tots els nostres estudis es basin en gran mesura en l’aprenentatge pràctic.

Diversitat

Creiem en la importància d’adaptar-nos a les necessitats de cada alumne, per això treballem en l’enfocament segons les necessitats concretes de cada alumne.

Sortides Laborals

Creiem en la formació professional com a millor eina per aprendre en l’àmbit del que t’agrada i preparar-te pel que trobaràs en el teu futur laboral.

Aprenentatge Continu

Creiem que és important que els alumnes no deixin d’aprendre i estiguin al dia en quant a mètodes i tecnologia.

El nostre Equip

Coneix al professorat del centre

Instal·lacions