loader image

Tot llest pel Villarfest 2024: 9 de maig a la Plaça Lesseps

“Viu el ritme al VillarFest”, vine el 9 de maig a la festa benèfica de l’any organitzada pel Centre Villar. L’acte comptarà amb un cartell d’artistes increïble, ambient inigualable i la millor energia.

El VillarFest és un festival de música creat pels alumnes del Centre Villar que neix d’una iniciativa solidària amb una doble missió: oferir un dia ple de música i entreteniment, a la vegada que es recapten fons per una causa benèfica en col·laboració amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

A través d’actuacions de músics i bandes de renom, així com de talentosos DJ, el nostre festival cerca unir la comunitat al voltant de la música i la solidaritat. Durant tot el dia, podreu gaudir d’actuacions de músics i bandes, així com dels millors dj del moment. L’entrada és gratuïta però es vendran polseres benèfiques per aquells que vulguin contribuir amb aquesta causa solidària.

Aquest festival de música va ser creat pel Centre Villar, una institució compromesa amb la comunitat i amb el benestar dels ciutadans, i es celebra anualment amb la finalitat de recaptar fons per a una causa solidària.

Us esperem a tots el dia 9 de maig a la Plaça Lesseps per gaudir d’una jornada plena de música i bon rotllo!