loader image

Jornades de Portes Obertes pel Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·luminació, captació i tractament d’imatges: 22 de maig

És hora d’obrir les portes cap a noves oportunitats educatives i professionals!

El Centre Villar té el plaer d’anunciar les seves jornades de portes obertes, dissenyades per a aquells que busquen explorar i avançar en la seva carrera mitjançant un cicle formatiu de Formació Professional.

Data: 22 de maig
Hora: 18:00
Lloc: C/ Sant Salvador 29, 08012, Barcelona

És indispensable trucar al centre per confirmar la teva assistència. Telèfon: +34 93 415 37 22.

Què pots esperar?

  • Conèixer el cicle formatiu de grau superior d’il·luminació, captació i tractament d’imatges que impartim.
  • Xerrada informativa: participa en la sessió informativa dirigida pel nostre equip educatiu i exalumnes destacats. Obtén informació detallada sobre el pla d’estudis, oportunitats d’ocupació i consells per a l’èxit en el món laboral.
  • Visita guiada per les instal·lacions: Descobreix les nostres modernes instal·lacions educatives, equipades amb la tecnologia més avantguardista i els recursos dissenyats per potenciar el teu aprenentatge i desenvolupament professional.

Tant si estàs buscant iniciar la teva carrera com actualitzar les teves habilitats o canviar la teva trajectòria professional, les jornades de portes obertes del Centre Villar són el lloc perfecte per començar el teu viatge cap a l’èxit. T’esperem per ajudar-te a assolir les teves metes professionals!

Uneix-te a nosaltres i fes que el teu futur sigui brillant amb una educació professional de qualitat al Centre Villar!