El centre utilitza diversos canals de comunicació. Diferenciarem entre canals de comunicació interns (serveis digitals) i externs (web i xarxes socials).
I. Xarxes socials i web
Xarxes Socials
  • Instagram: El centre disposa d’un compte d’Instagram gestionat per una professora del centre encarregada del màrqueting digital (https://www.instagram.com/centrevillar/) amb la finalitat de publicar les activitats que es fan dintre (xerrades, activitats formatives, …) i fora del centre (sortides curriculars i sortides tutorials) amb el nostre alumnat.
  • Youtube: El centre disposa d’un canal de Youtube gestionat per una professora del centre encarregada del màrqueting digital on cada curs es publiquen diversos vídeos relacionats amb activitats dels alumnes, promocions, entre altres. No és un canal majoritari.
  • Twitter: El centre disposa d’un compte de twitter (https://twitter.com/CentreVillar) molt actiu on es segueix altres centres i es comparteixen activitats i fotografies de l’alumnat. Gestionat per una professora del centre encarregada del màrqueting digital.
  • Facebook: El centre disposa d’un compte de facebook (https://www.facebook.com/CentreVillar/) molt actiu on es segueix altres centres i es comparteixen activitats i fotografies de l’alumnat. Gestionat per una professora del centre encarregada del màrqueting digital.
  • WhatsApp: El centre disposa d’un grup de WhatsApp  per el professorat. Cada professor/a es lliure de marxar del grup si així ho desitja. No és un grup oficial i no ho vol ser, però de vegades serveix per avisar sobre incidències, notícies varies i en general qualsevol novetat que pot ajudar a crear comunitat entre els docents.
Pàgina web
La pàgina web del centre (www.centrevillar.com) és el canal més oficial per presentar qualsevol notícia que pugui ser d’interès a la comunitat educativa. Un docent de l’equip directiu del centre és l’encarregat d’actualitzar i de publicar el seu contingut.
Consta de diverses seccions on les que cal destacar:
 • Part informativa:
  • Informació sobre el centre, estudis, història, organigrama i documents.
  • Notícies on es publiquen les últimes notícies del centre.
 • Part interactiva:
  • Secretaria: On els usuaris poden demanar certificacions, expedició de títols.
  • Contacta: Formulari per contactar amb el centre.
II.Serveis digitals
ClickEdu
És l’aplicatiu per a la gestió acadèmica del centre i i tenen accés les famílies, l’alumnat i el professorat del centre. Amb ClickEdu, els docents porten la gestió dels mòduls, la comunicació amb les famílies, la comunicació amb l’alumnat, faltes d’assistència de l’alumnat, calendari de tasques i gestió de les avaluacions.
Moodle
És l’EVA utilitzat per tot el professorat per a la gestió dels diferents cursos dels cicles formatius que impartim. Cada professor/a és l’editor del seu curs i és l’encarregat de la publicació de les activitats de cadascuna de les unitat formatives dels cicles.
Correu electrònic
El centre disposa d’un domini propi (@centrevillar.com) i tant el professorat com l’alumnat disposen d’una adreça de correu electrònic interna per comunicar-se amb la resta de la comunitat educativa.